Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Kültür Balo Salonu’nda düzenlenen yemeğe Ticaret İl Müdürü Fikret Yıldırım, ÇESOB Başkanı Recep Gür, AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Bağımsız Belediye Başkan Adayı Murat Kırçı, Amasya Elektrikçiler Odası Başkanı Adem Öksel, YEPAŞ İl Müdürü Sadık Bilici, Çorum YEDAŞ Müşteri Teknik Hizmetler Müdürü Alper Ganidağlı, ÇESOB Yönetim Kurulu üyeleri, İl ve İlçe Esnaf Odası Başkanları, Oda Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda oda üyesi esnaf, çırak, kalfa ve usta düzeyinde katılım gösterdi.

Oda üyeleri ve misafirler Oda Başkanı Erol Bozkurt, Oda Genel Sekreteri Eyüp Bolat ile Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Şen, Muharrem Uygun, Ahmet Beker, Tuncay Yalçınkaya, Akın Uysal ve Turan Arslan tarafından ayakta karşılandı.

Yemek öncesi oda üyelerine ve davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Oda Başkanı Bozkurt, Oda Başkanı seçildiği günden bu yana esnafına hizmetin en güzelini sunmaya gayret gösterdiğini dile getirdi. Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Erol Bozkurt, “Yüce Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Bozkurt’tan sonra bir teşekkür konuşması yapan ÇESOB Başkanı Recep Gür ise, kendilerini böyle güzel bir atmosferde bir araya getirdikleri için Oda Başkanı Erdol Bozkurt’a teşekkür ederek, Bozkurt’a bundan sonra yapacağı hizmetlerinde başarılarının devamını diledi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim