CHP Belediye Meclis Üyeleri Levent Çöphüseyinoğlu, Mehmet Tahtasız ve bir grup partili arkadaşı ile esnaf turuna çıkan Bozdoğan, kendisinin de esnaf olduğunu belirterek, tüm esnaftan destek istedi. 2011 seçimlerinde şehir merkezinde en yakın rakibine 300 fark attığını ancak daha sonra ilçelerden gelen oylarla az bir farkla 2. sıraya düştüğünü kaydeden Bozdoğan, “Sizlerin desteğiyle 29 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerden bu kez birinci olarak çıkmak istiyorum. Bende esnafım aranızdan biriyim. Sizin dertlerinizi yakinen bilen biriyim” dedi.
Esnafın büyük ilgisiyle karşılaşan Bozdoğan, ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda şunları söyledi: “Sizlere nutuk atmak, solculuk dersi vermek haddime değil. Sizler benden daha iyi solcusunuz, bedeller ödeyen kişilersiniz. O nedenle sizler kimlere oy verileceğini, kimlere verilmeyeceğini çok iyi biliyorsunuz. Şimdiye kadar, eğilmeden, bükülmeden, kimsenin adamı olmadan siyasi bir mücadele yürüttüm. Bundan sonrada aynı çizgide olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.
Sizi mecliste en iyi şekilde temsil edeceğime inancım tamdır. Bu yürek, bu bilek hep sizler için çalışacaktır. Şimdiden vereceğiniz destekler için hepinize teşekkür ediyorum.”
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim