Hitit Üniversitesi’nin her yıl yeni eğitim öğretim yılına yeni umutlarla başladığını belirten Rektör Alkan, halen 8 fakülte, 3 enstitü, 3 yüksekokul, 7 meslek yüksekokulu ve 13 araştırma merkezine sahip olan Üniversite’nin 200’e yaklaşan bölüm ve programında bu yıl itibarıyla öğrenci sayısının 17.500’e ulaştığını bildirdi.
Üniversite’nin her geçen gün istikrarlı bir şekilde büyüdüğünü kaydeden Rektör Alkan, “Büyük Hitit Üniversitesi Ailesi'nin tüm paydaşlarını tebrik ediyor, yeni eğitim öğretim yılımızın Üniversitemiz, Çorum ilimiz ve ülkemiz açısından başarılarla dolu güzel günler getirmesini diliyorum.” dedi.
Rektör Alkan mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Hitit Üniversitesi her yıl yeni Eğitim Öğretim Yılı'na yeni umutlarla başlıyor. Bildiğiniz üzere halen 8 fakülte, 3 enstitü, 3 yüksekokul, 7 meslek yüksekokulu ve 13 araştırma merkezine sahip olan Üniversitemizde, sayısı 200’e yaklaşan bölüm/programımızla eğitim faaliyeti sürmekte olup bu yıl itibarıyla 17.500’e ulaşan öğrenci sayımızla büyümeye devam etmekteyiz. Yapmış olduğumuz faaliyetler ve çalışmalar sonucunda Üniversitemiz, ulusal ve uluslararası bilim arenasında adından başarılarıyla söz ettirir hale gelmiştir. Bu çalışmalar ile Üniversitemizin hemen her alanda başarı grafiği de hızla yükselmektedir.
Üniversitemizde gerçekleşen fiziksel, bilimsel ve eğitsel tüm bu olumlu gelişmeler, hiç şüphesiz akademik ve idari personelimiz başta olmak üzere tüm iç ve dış paydaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ve gayretler sonucunda elde edilmiştir. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrasında da birlikte omuz omuza gerçekleştireceğimiz çalışmalarla çok daha büyük başarılara imza atacağımıza olan inancım tamdır.
Bu duygu ve düşüncelerle 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı'nın Üniversitemiz, Çorum ve Ülkemiz için başarı ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, Üniversitemizin değerli öğretim elemanları, idari personeli ve tüm öğrencilerimize yeni Eğitim Öğretim Yılımızın başarı ve güzellikler getirmesini diliyorum.
Ayrıca yaklaşmakta olan Kurban Bayramınızı içtenlikle kutluyor, bayramın tüm dünyada barışa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğimize vesile olması dileklerimle saygılarımı sunuyorum.”
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim