“Deli Mehmet” namıyla maruf Mehmet Coşgun, Azapahmet Sokak’taki mağazanın 1.400 metrekare alana sahip olduğunu belirterek, 75 farklı konseptte 75 koltuk modelini müşterinin beğenisine sunduklarını, hiçbir modelin birbirine benzemediğini, 600 renk seçeneğinin bulunduğunu söyledi.

Ankara Siteler ve Bursa İnegöl’den en seçkin imalatçı firmalarla çalıştıklarını ifade eden Mehmet Coşgun, “Ürünlerimiz, yüzde 80 oranında ihracata yönelik imal edilen ürünler. İç piyasada çok benzeri olanlardan değil. Her koltukta 10 renk var. Bölgenin en büyük koltuk mağazasına kalitesiz mal giremez. Ucuz ve kalitesiz mal, bu yatırımın heba olması anlamına gelir.” diye konuştu.

Çalıştığı firmaların iç piyasaya mal vermediğini özellikle vurgulayan Deli Mehmet, “Bu firmalardan mal alabilmek için hatırlı tanıdıklarımı devreye soktum ve koltukta kesinlikle en kaliteli olanları Çorum’a getirdim. Onun için bu koltukların başka yerde görülmesi mümkün değil. Peşin fiyatına 12 taksit imkanı da sunuyorum. Çorumluların ürünlerimizi mutlaka görmelerini tavsiye ediyorum.” ifadesini kullandı.

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim