Hakkari, Kilis, Elazığ, Sivas, Gaziantep ve Kırşehir illerinde Valilik görevinde bulunmuş Merkez Valisi Mehmet Lütfullah Bilgin beraberinde Gaziantepli iş adamlarından Lescon Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erbay, ASKON Kağıt- Ambalaj Sektör Başkanı Abdurrahman Ateş ve Başak Ambalaj Matbaacılık San. Tic. Ltd. Şti Müdürü Abdurrahman Ateş'ten oluşan bir heyet ile Vali Ahmet Kara'yı makamında ziyaret ettiler.
Sanayi yönünden Gaziantep ve Çorum'un değerlendirildiği ziyarette, Çorum’un bölgesinde önemli bir sanayi kenti olduğunu söyleyen Vali Ahmet Kara, “Bölge bazında bakıldığında ilimiz önemli sanayi merkezleri arasında ancak Gaziantep ile karşılaştırdığımızda dış ticaret rakamlarından da anlaşıldığı üzere Gaziantep ilimizden daha iyi durumda. İlimizin sanayi gücünü artırmak, dış ticaret potansiyelini güçlendirmek için çalışmamız gerekir” dedi.
Sohbet havasında bilgi paylaşımının gerçekleştiği ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ahmet Kara, heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim