BMC firmasının merkezine yapılan ziyarete, BMC firmasının İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Yasin Öztürk ile firmanın temsilcileri katıldı. Üretim yapılan tesislerin büyütülmesi nedeniyle yoğun bir inşaat yapımının devam ettiği merkezde, BMC yetkilileri tarafından, BMC’nin özgeçmişini tanıtan, savunma sanayine yönelik araçlar ile otobüs, kamyon gibi ticari araçların tanıtımını içeren brifing verildi.

BMC Grup İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Yasin Öztürk, Çorumlu iş adamlarını ağırlamaktan ve BMC’de görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, BMC üretim alanlarını büyütmek, revize etmek amacı ile tüm sahada yoğun bir inşaat sürecinin devam ettiğini, sahanın görülmesinin elverişli olmaması nedeniyle az sayıda iş adamını kabul edebildiklerini ifade etti.

Üretmiş oldukları ürünlerde 39 bin adet çeşitli parçalar kullandıklarını, bu parçaların bir kısmını ithal, bir kısmını da ülkenin çeşitli yerlerinden tedarik ettiklerini, piyasa şartlarına uygun ve kaliteli ürünleri temin için tüm firmalarla çalışabileceklerini belirttikten sonra, bu fırsatın doğabilmesi adına da Çorum’da bulunan makine sektörüne yönelik bir gezinin yapılmasının BMC firması tarafından uygun olacağını ifade etti.

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, BMC Grup yetkililerine teşekkür ederek, en kısa zamanda kendilerini ağırlamaktan memnuniyet duyulacağını, ziyaret programının kısa bir zaman içinde yapılmasının, bu ziyaretin amacın ulaşılması açısından faydalı olacağını söyledi.

Toplantı, karşılıklı bilgilerin paylaşılması ve değerlendirmelerin yapılmasıyla sona erdi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim