Spor Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıda konuşan Aşgın, her mahalleye eşit hizmet etmek için yoğun bir çaba gösterdiklerini söyledi.

“HER SORUNU BİRAN ÖNCE ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Aşgın, burada yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Mahalle toplantılarını çok önemsiyoruz. Gittiğimiz mahallelerde yerinde gördüğümüz sorunları bir an önce çözmek için çalışıyoruz. Bayat, yeni bir mahalle. Kenar mahalle diye bir şey kalmayacak vaadimiz var. Herhangi bir mahallede hangi hizmet varsa en ücra mahallemizde, sokağımızda da imkânlar ölçüsünde aynı hizmetle buluşturacağız diye bir idealimiz var. Bu idealin neticesinde de aranızdayız. Kaynakların verimli ve etkin kullanımı anlamında her hizmeti mahallemizde buluşturmaktan mutluluk duyacağız.”

Aşgın, “Elimizde güzel konteynır evler var. Muhtarlık hizmetinin daha etkin bir şekilde yapılması için mutabık kaldığımız bir yere bunu getireceğiz. İmar planlaması ile ilgili taleplerin olduğunu biliyoruz. Bu konuda ilgili arkadaşların çalışmaları var. Tarımsal alan çok fazla var. Bunların imara açılması basit bir şey değil. Tarım arazilerinin bütünüyle binalara dönüştürülmesi de doğru değil. Çalışmalar yapılıyor ama bu süreç uzun sürecek. Bu sadece Belediye’nin belirleyeceği bir şey değil. Tarım İl Müdürlüğü ve başka kurumlarla hareket etmemiz gereken bir konu” dedi.

Başkan Aşgın’ın konuşmasının ardından söz alan mahalle sakinleri ise taleplerini dile getirirken, toplantıya Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın yanı sıra başkan yardımcıları, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, AK Parti ve CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, Bayat Mahallesi Muhtarı Fikret Külcü, birim müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim