İftara AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ ve milletvekili adayları Oğuzhan Kaya, Serap Yıldırım, İl Genel Meclisi Halil İbrahim Kaya ile meclis üyeleri, Laçin AK Parti İlçe Başkanı Selami Gaffar ve İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile Laçin halkı katıldı.

Yemek sonrası ilçe halkına hitaben bir konuşma yapan Ceylan, her seçimde Çorum halkının kendilerine teveccüh ile yaklaştığını kaydederek, “24 Haziran’da halkımızın bize her zaman olduğu gibi yine destek vereceğine inanıyorum” dedi.

24 Haziran’da Laçin halkını sandığa davet eden Ceylan, “24 Haziran’da, güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü bir Türkiye için oy kullanacağınızdan hiç şüphemiz yoktur.” dedi.

Konuşmasında muhalefet partisini de eleştiren Ceylan, “Biz Türkiye’mizin ilerlemesi için projeleri hayata geçirmişken maalesef muhalefet partisi olan CHP ise bu projeleri yıkmak yâda durdurmaktan başka bir vaat etmiyor. Yani yapıcı değil yıkıcı olmak için oy istiyor” şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim