Ak Parti Aday Adayı Halil İbrahim Aşgın dün Belediye Başkanı Zeki Gül’e bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur, belediye meclis üyeleri ve bazı teşkilat mensuplarının da eşlik ettiği ziyarette Başkan Gül ve Başkan Adayı Aşgın karşılıklı olarak birbirlerine çiçek verdiler.

Ziyarette ilk olarak söz alan AKP İl Başkanı Mehmet Karadağ, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde rekor bir oyla Çorum Belediye Başkanlığını yeniden kazanacaklarını iddia etti.

Halil İbrahim Aşgın’dan övgüyle söz eden Karadağ, “Mevcut aday adayları arasında Çorum Belediyesi’ni yönetmek için en uygun aday, bana göre Halil İbrahim Aşgın idi. Sayın Aşgın’ın bu görevi en iyi şekilde yapacağına yürekten inanıyorum. Bizler de seçim kampanyası boyunca bütün teşkilatlarımız yekvücut olarak adayımıza destek olacağız.” dedi.

Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ise süreci yönetecek İl Başkanı Karadağ’ın öncülüğünde 31 Mart Yerel Seçimleri’nde rekor oy almak için çalışacaklarını söyledi.

Büyük bir sorumluluğun altına girdiğini belirten Aşgın, “Aday adayları arasında belki de bu göreve en lâyık olmayan bendim. Çok veballi bir işe haddim olmayarak talip oldum. Bizler kadere, alın yazısına inanan insanlarız. Bu süreçte de kaderin önüne kimse geçemedi.” ifadelerini kullandı.

“31 MART’A KADAR GÜL’ÜN EMRİNDEYİZ”

“Gönül Belediyeciliği” ilkesi doğrultusunda Çorum’a güzel işler yapmayı amaçladığını kaydeden Aşgın, “Rabbim ayaklarımı doğru istikamet üzere sabit kılsın. Beni bir an için şeytana ve nefsime uydurmasın. Bana her zaman hayrı ve sabrı tavsiye edecek yol arkadaşları nasip etsin. Rabbim mahcup etmesin; yardımsız bırakmasın. Dualarla geldik, dualar almaya geliyoruz. Bugüne kadar görev yapan Ak Partili tüm başkanlarımız Çorum’a en güzel şekilde hizmet ettiler. Onlar hizmet çıtasını epey yükselttiler. Rabbim bize de tüm hemşerilerimizin duasını alacağımız güzel işlere imza atmayı bize nasip etsin.” şeklinde konuştu.

Siyasete girmeden önce istişare ettiği kişilerden birinin de Başkan Gül olduğunu dile getiren Aşgın, “31 Mart’a kadar Belediye Başkanımız Zeki Gül’dür. O tarihe kadar hepimiz kendisinin emrindeyiz.” dedi.

Son olarak konuşan Belediye Başkanı Gül ise 24 saat prensibiyle Çorum için çalıştıklarına vurgu yaparak, 31 Mart’a kadar da hizmetlerin aksatılmadan devam edeceğini söyledi.

“Seçim süreci boyunca aday kardeşimize her türlü desteği sonuna kadar vereceğiz.” diyen Başkan Gül, Recep Tayyip Erdoğan’a lâyık olacak şekilde Çorum’da en iyi sonucu alacaklarını sözlerine ekledi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim