Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu güzel ve anlamlı günü dolu dolu yaşamak ve yaşatmak adına gerçekleştirdikleri aktivitelerde bütün çocuklar doyasıya eğlenerek şenliğin tadını çıkardılar.

Çocuk Şenliği haftasında; minik arkeologlar Çorum Müzesi’nde eğitime katıldı ve orada arkeolojik kazılar yapıp killerden ürünler meydana getirdiler, tarihi eserleri inceleyerek yarışmalara girdiler.

Altınkaya Arena’da , Okul Aile Birliği tarafından kolej öğrencilerine yönelik çocuk balosu düzenlendi.

Kolej öğrencileri AHL Park’taki etkinlikte çeşitli gösterileri Çorum halkına sundular.

Dün ise konferans salonunda Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Töreni gerçekleştirildi.

Okul yolunun trafiğe kapatılması suretiyle de, küçük-büyük herkesin katılımına açık olarak geleneksel Bisiklet Şenliği düzenlendi.

Geleneksel çocuk oyunları, çocuk filmleri gibi aktiviteler de hafta boyunca devam edecek.

Bahçeşehir Koleji Müdürü Songül Keskin, çocukların mutluluğunu her zaman ön plana aldıklarını belirterek, 23 Nisan gününü çocuklara bayram olarak armağan eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu yönüyle dünya çapında eşsiz bir lider olduğunu söyledi. Songül Keskin, “Bizler Ulu Önder’in yolunda ,akıl ve bilmin ışığında ilerleyerek çağdaş bir toplum olarak sonsuza dek var olma amacıyla çalışmaktayız. Ülkemize ve yarının büyükleri olan çocuklarımıza en temel görevimiz budur” diye konuştu.

(Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim