AK Parti Aday Adayları Eyüp Arslan, Sinan Bolat, Haşim Ahlatcı, İlyas Damar ve Mustafa Malkoç’u bizzat ziyaret eden Dr. Halil İbrahim Aşgın, şehir dışında olan Aday Adayları Mürsel Turbay, Mehmet Aykaç ve Yakup Keleş’i de telefonla arayarak görüştü.

Aşgın’ın ziyaret ettiği ve telefonda görüştüğü tüm aday adayları da Halil İbrahim Aşgın’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Bu bir hizmet yarışıdır. Hizmette rekabet, ne rakip olmayı ne de hasım olmayı gerektirmez. Aynı dava ve amaç için yola çıkmış tüm kardeşlerimizin başımız üstünde yeri var. Memleketin hizmetine talip olmak eleştiri değil, takdir gerektiren bir erdemdir. Tüm arkadaşlarımı bu cesaret ve samimiyetlerinden dolayı gönülden kutluyorum. Bu memlekette hizmet edecek gönüllü insan bulamadığımız gün, şapkamızı önümüze alıp düşünmemiz gereken zamandır diye düşünüyorum. Memleket bahis konusu olduğunda, ben varım deyip öne atılan kardeşlerimiz var oldukça, ümidimiz var demektir. Bu hizmet yarışı içerisinde görev bize nasip oldu. Biz de sorumluluğumuzun bilincinde olarak bu kutlu yolu yürürken, en önemli önceliklerimizden birisi de birlik ve beraberliğimizi her daim muhafaza etmek olacaktır” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim