24 Haziran Seçimleri’nin ardından başlayan kurultay tartışmaları ile hareketli günler geçiren CHP'nin Çorum Örgütü'nde danışma kurul toplantıları tamamlandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Örgütü, hafta içinde gerçekleştirilen ilçe danışma kurulları toplantılarının ardından İl ve Merkez İlçe Danışma Kurullarını da toplandı.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Kompleksi Toplantı Salonu’nda Cumartesi günü gerçekleştirilen Danışma Kurulu Toplantısı’na, Milletvekili Tufan Köse, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, Aşdağul Belediye Başkanı Dursun Uzunca, İl ve Merkez İlçe Yöneticileri, İlçe başkanları, eski İl Başkanları Gazi Özkubat ve Ali Rıza Suludere, İl Genel Meclisi Üyeleri Yıldız Bek ve Rıdvan Samsunlu, Belediye Meclisi Üyeleri Necdet Biçer, Ertuğrul Demiran, Ogün Meroğlu, Levent Çöphüseyinoğlu ve Nazik Bulut ile kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Toplantıda ilk olarak Divan Kurulu belirlendi. Divan Başkanlığı’na Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eker, kâtip üyeliklere ise Nilgün Dalgıç ve Uğurcan Eke getirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sırasıyla İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender ve Milletvekili Tufan Köse partililere hitap etti.

Konuşmaların ardından CHP Çorum İl ve Merkez İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, basına kapalı olarak devam etti.

Yaklaşık 4 saat süren toplantıda söz alan partililer, başta 24 Haziran Seçimleri olmak üzere seçim sonrası yaşanan olağanüstü kurultay ile ilgili süreç ve parti içi sorunlara ilişkin görüş ve önerilerini dile getirdiler.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim