Yine ÇORUM HABER, yıllardan beri Çorum iş dünyasının sıkıntılarını ve sosyal-toplumsal bir takım olumsuzlukları cesur biçimde kamuoyu ile paylaşıyor. Artan terör olayları ve toplumsal kutuplaşmalar karşısında, ısrarla birlik-beraberlik, kardeşlik ve barış çağrıları yapıyor. Kutuplaşmaların ortadan kaldırılması için Çorum’u da aşarak Ankara’ya mesajlar ulaştırmaya çalışıyor.
ÇORUM HABER’in, Çorum’un gelişmesi, büyümesi, “marka şehir” haline gelmesi için yıllardır süregelen çabaları da, toplumsal rahatsızlıklar konusundaki sağduyulu yaklaşımları da, Çorum’da çok geniş kitleler tarafından takdirle karşılanıyor. Yapıcı, olumlu, kucaklayıcı yayın politikası nedeniyle gazeteye her gün sayısız teşekkür telefonu geliyor. Denilebilir ki, hangi kesimden olursa olsun tüm Çorumlular, kendilerini ÇORUM HABER’de buluyorlar.
Çorum halkının bu takdirlerine paralel olarak, Çorum’un yöneticileri ve politikacıları da ÇORUM HABER’i Çorum’un denge unsuru ve olmazsa olmaz kurumlarından biri olarak değerlendiriyorlar. Nitekim, Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar ile arkadaşlarımız Selda Fındık, Aliye Öncel ve spor yazarımız Yalçın Kıbır’ın önceki gün CHP Çorum Milletvekili, TBMM İdare Amiri Tufan Köse’nin konuğu olarak TBMM’ye yaptıkları ziyaret de, ÇORUM HABER’e yönelik takdir duygularının teyidi bakımından anlamlı oldu.
ÇORUM HABER ekibi, Tufan Köse’den sonra, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaret etti. Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ise, yurt dışında bulunuyordu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce birkaç kez birlikte yemek yediği Mehmet Yolyapar’la görüşürken, ÇORUM HABER’in nasıl gittiğini sordu ve cumhuriyet değerlerine bağlı, Çorum’u öne alan yayın politikası ile ilgili takdir duygularını ifade etti. CHP’li Tufan Köse’nin yanısıra, Ak Partili Ahmet Sami Ceylan da, ÇORUM HABER’in Çorum için taşıdığı öneme vurgu yaptı ve “ÇORUM HABER’in duruşunu takdir ediyorum. Herkese güven veren ve daima Çorum için çaba harcayan bir gazete. Daha uzun yıllar bu çizgisinde Çorum’a hizmet vereceğine inanıyorum” dedi. (Haber Merkezi)


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mehmet Yolyapar, Selda Fındık, Aliye Öncel ve Yalçın Kıbır’dan oluşan ÇORUM HABER heyetini Meclis’teki makam odasının kapısında karşıladı.

ÇORUM HABER ekibinin, Millevekili Tufan Köse ile birlikte Kılıçdaroğlu’nu ziyaretlerinde, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, diğer bazı parti yöneticileri ile Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi, hemşehrimiz Av. Selahattin Emre de hazır bulundu. Yukarıda Kılıçdaroğlu, Yolyapar’la sohbet ederken görülüyor.

ÇORUM HABER ekibi, CHP Çorum Milletvekili, TBMM İdare Amiri Tufan Köse’nin makamında…

Mehmet Yolyapar, Selda Fındık, Aliye Öncel ve Yalçın Kıbır, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’la…

Editör: TE Bilisim