BBP Çorum Milletvekili adayı Nihat Argut, beraberinde İl Başkanı Erdal Özkan’la birlikte ziyaret ettiği ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’a milletvekili seçilmesi halinde yapacağı çalışmaları ve partisinin politikalarından bahsetti.
Argut, birlik ve beraberliğin olmadığı yerde huzurdan bahsedilemeyeceğini belirterek, “Adalet diyoruz, adalet Türkiye'de yerin dibine girmiş. Cenab-ı Allah diyor ki, dinin temeli adalettir. Ama bugün bu sözleri söyleyerek bir yerlere gelenler adalete dair hiç birşey bırakmadılar” dedi.
KDV'nin yüzde 76'lık kısmını esnafların karşıladığını belirten Nihat Argut, “Bankaya borcu olmayan esnafımız yok maalesef. Esnaf ve sanatkarlarımıza devletin sahip çıkması lazım. Küçük esnafımızın büyük firmalara (AVM) ezilmemesi lazım. Küresel ekonomide rekabete göre esnafımızın desteklenmesi lazım” diye konuştu.
Her ilde proje ve planlama merkezi kurmayı düşündüklerini vurgulayan Argut, “AKP döneminde her şeyi ben yaptım söylemi olduğu için Çorum’da bir çok şeyi kaybediyoruz. Çorum’da yapılacak güzel işleri bencillik yüzünden kaybediyoruz. Mesela Gazi Caddesi’nin Farabi Caddesi’ne bağlanması olayı. Bu konuyla da alakalı başkan dedi ki ‘Ya bura beni alır, ya ben burayı alırım.’ Bu mantıkla memleket yönetemezsiniz. Çorum’un genelini ilgilendiren bir olayda ben yaparım ben katarım denmez. Çorum'a hızlı tren değil yük treni lazım. Yük treni Çorum'un önünü açar” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise Büyük Birlik Partisi (BBP) Çorum Milletvekili adayı Nihat Argut’a 1 Kasım seçimlerinde başarılar diledi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim