Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Ahmet Saatcı, geleceğini kan ve rant üzerine kuran terör örgütlerinin birliğimizi bozamayacağını söyledi.
Ankara’daki hain saldırıyı kınayarak yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklara, birlikte yaşama isteğine nifak tohumları ekmeye çalışanlara tepki gösteren Ahmet Saatcı, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.
Memur-Sen ailesi olarak tüm milleti sağduyuya davet ederek bu oyuna düşülmemesi gerektiğini vurgulayan Saatcı, “Bu duygu ve düşüncelerle ülkemize, milletimize ve birliğimize yönelen canice saldırıları kınıyor, geleceğini kan ve rant üzerine kurmuş terör örgütlerini lanetliyoruz. Terör azmaya, ekonomik dengeler bozulmaya, toplumsal barış zedelenmeye başladı. Darbe girişimleriyle amaçlarına ulaşamayanlar bu sefer terör kartını devreye soktular. İçeriden ve dışarıdan lojistik destek alan başta PKK olmak üzere terör örgütleri ülkemizin istikrarını bozmak için yoğun saldırılarda bulunuyorlar” dedi.
Terör örgütlerinin asıl emellerine ulaşamayacağını, Suruç’ta 32 gencin hayatına kıyanların ve Danıştay saldırısında olayın gerçekleştiği saatte kameraları kapatanların yeniden harekete geçtiğini söyleyen Memur-Sen İl Başkanı Saatcı, “Şunu bilsinler ki Türkiye’nin yürüyüşünü durduramayacaklar. Biz teröre bu topraklarda asla fırsat vermeyeceğiz. Milletimizin kardeşliği yeniden hedef alınmıştır. Türkiye’nin bölgesinde lider ülke olmasını istemeyenler her fırsatta taşeron örgütü devreye sokuyor. Terörün olduğu yerde kalkınma gerçekleşmiyor, ulaşım engelleniyor. Vatandaşlarımıza hizmet götürülmesinin önüne silah çıkıyor. Karayollarının araçları ateşe veriliyor, barajlar; okullar hedef alınıyor. Terörün her türlüsünü bir kez daha lanetliyoruz” şeklinde konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim