Demer Koleji Rehberlik Servisi’nin açıklamasında şöyle denildi:

“Öncelikle eğitimi ticari kaygılarla devam ettirmeden yalnızca eğitim misyonu üzerinden;öğrenci ve veli odaklı bir disiplin anlayışı içerisinde ,Çorum’un eğitim kalitesi noktasında hak ettiği noktaya ulaşabilmesi için çaba göstermeye devam ediyoruz.

Mesleki rehberlik kapsamında, gerek sağlık sektörünü, gerekse sanayi kollarına dayalı meslek alanlarının iş dünyasındaki yansımalarını, öğrencilere sunmaya devam etmekteyiz. Bu çalışmalar öğrencinin kariyer planlamasını hızlandırmasına da yardımcı olmaktadır.

Doğru tercihin, sağlıklı bir geleceği etkilediğini, mutlu bir toplumun üretkenlikten geçtiğini, mesleki doyumun da ülke ekonomisine sağlayacağı katkı anlayışı eğitim vizyonumuza ışık tutmaktadır. Bu çerçevede önce bireyin kendisini tanıması, sonra da bireyin dış dünyayı tanıyarak kendine uygun mesleği tanımasına fırsat yaratacak rehberlik hizmetleri öğrenciye sunulmaktadır.

Demer’in 23 yıllık tecrübesi ve başarı odaklı eğitim felsefesi ile değer ve bilim eksenli eğitim anlayışı kurumsal vizyon olmaya devam edecektir.

Sağlık sektörünün uygulama alanları olan ve meslek tercihinde her zaman ön planda olan disiplinleri öğrencilerimizle buluşturduk ve buluşturmaya devam edeceğiz.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim