Ülkemizin gelenekselden günümüze tek dondurma markası olan MADO, AHL Park Alışveriş Merkezi’nde yerini aldı.

167 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan ve kalite ile lezzetten ödün vermeden bir dünya markası hâline gelen MADO’nun Çorum Şubesi, dün AHL Park zemin katta, görkemli bir törenle hizmete girdi.

Öğleden sonra gerçekleştirilen açılış törenine Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık ve Ahlatcı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı’nın yanı sıra MADO’nun sahiplerinden Atilla Kanbur da katıldı.

Törende ilk olarak Çorumgaz Genel Müdürü ve MADO Çorum Şubesi’nin işletmecisi Kasım Kahraman, MADO gibi önemli bir markayı Çorum’a kazandırmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, açılışa katılan bütün konuklara teşekkür etti.

SAHİBİNDEN, MADO’NUN DİĞER AÇILIMLARI…

Ardından söz alan MADO sahiplerinden Atilla Kanbur, yaptığı samimi ve esprili konuşmasıyla konukların takdirini topladı.

MADO’nun “Maraş Dondurması” şeklindeki bilinen açılımı dışında, aile arasında “Mehmet Abim’in Dediği Olur” ve şirket içinde ise “Mutlaka Allah’ın Dediği Olur” biçimlerinde iki farklı açılımı daha olduğunu dile getiren Atilla Kanbur, Çorum halkına hizmet verecek olmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.

Daha sonra mikrofona gelen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ülkenin “yüz akı” markalarından biri olan MADO’yla Avustralya’da bile karşılaştığını belirterek, “Bu karşılaşmadan elbette büyük gurur duymuştum. Bizi yurt dışında da başarıyla temsil eden böyle bir markayı şimdi şehrimizde görmekten son derece mutluyum.” dedi.

Ak Parti Milletvekili Salim Uslu da marka değeri yüksek kuruluşların Çorum’a gelmesini çok önemsediğini ifade ederek, “MADO gibi büyük markalar, Çorum’un da çıtasını yukarıya taşıyacak ve kentin marka değerini artıracaktır. MADO’nun şehrimize, halkımıza ve işletme sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Çorum’un tanınmış din adamlarından, ÇORUM HABER yazarlarından Fikrettin Çıplak tarafından dua okundu.

Protokol üyelerinin hep birlikte açılış kurdelesini kesmesinin ardından ise konuklara dondurma ikram edildi.(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim