Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve Ak Parti İl Yönetimi, Nakliyeciler Sitesi’nde esnaf ve şoförler ile bir araya geldi. Nakliyeci esnafını tek tek dolaşarak referandum da evet için bilgilendirmeler yapan Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, bu referandumun rejim değişikliği değil sistem değişikliği olduğunu belirtti.

KAMYONCULARDAN DESTEK İSTEDİ

Ceylan, “Referandum sürecinde halkımızı iyi bilgilendirmemiz gerekiyor. Şuan 18 yaş seçilme konusu tartışılıyor. Ben buradan şunu belirtmek istiyorum. Gencecik çocuklarımız şehit olduğunda yaşın önemi olmuyor, seçilme yaşını 18 dediğimizde bu bir sözde sorun oluyor. Bu ülke için, bu bayrak için nasıl gencecik yaşta şehit düşenlerimiz varsa yine bu ülke için o genç kardeşlerimiz seçilerek de hizmet edebilirler. Fatih Sultan Mehmet İstanbul’u fethettiğinde daha 20 yaşındaydı. Biz Fatih’in torunlarıyız. Şöyle bir baktığımızda Avrupa referandumdan evet çıkmasını istemiyor. Neden istemiyor biliyor musunuz çünkü Türkiye’nin ilerlemesini istemiyorlar. Türkiye’nin güçlenmesini istemiyorlar. Ülkemizde bir daha darbe girişimlerinin olmaması sandıkları “evet” ile doldurmamız gerekiyor” dedi.

“İLETİLEN PROBLEMLER ÇÖZÜLECEK”

Nakliyeci esnafının sorunlarını da dinleyen AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Bizde esnaf çocuğuyuz. Sizin halinizden en iyi biz anlarız. İlettiğiniz sorunların çözümü konusunda gerekeni yapacağız” şeklinde konuştu. Ceylan’ın Nakliyeciler Sitesindeki ziyaretlerine Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Kılıç da eşlik etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim