Aksungur, son günlerde bir takım çevreler tarafından kendisi hakkında ‘adaylıktan çekildi’ dedikodularına “Ben buradayım” mesajı verdi.

Geçtiğimiz Pazartesi günü Pera Cafe’de azalarıyla birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Mimar Sinan Mahallesi Muhtar Adayı Nesrin Aksungur, yıllarca hizmete susamış mahallesi için azalarıyla birlikte hizmete talip olduğunu kaydetti.

Mimar Sinan Mahallesi’ne artık bir kadın elinin değmesi gerektiğini vurgulayan Aksungur, “Mimar Sinan Mahallemiz Çorum’un en köklü mahallelerinden birisi ama sonradan kurulan mahalleler maalesef Mimar Sinan’ı hizmette sollamış durumda. El ele verip hizmete susamış mahallemizi sorunlarından arındırmak, daha yaşanılır bir mahallede yaşamak için azalarımla birlikte hizmete talibim. Mahallemizin o güzel, duyarlı ve oldukça bilinçli seçmenlerinin 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde sandığa oylarını atarken mahallelerini düşünerek atmalarını istiyorum. Bir 5 yıl daha kaybetmeyelim” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarların önünü açtığını ifade eden Nesrin Aksungur, muhtarlara verdiği değer için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ayrıca teşekkür etti. Muhtar seçilmesi halinde devlet ile vatandaşlar arasında köprü olacağını dile getiren Aksungur, nerede bir yardıma muhtaç insan varsa yanında olacağı gibi, yalnız ve çaresiz insanlara ise derman olmak istediğini kaydetti.

“KOLTUK SEVDASINDA DEĞİLİZ”

Vatanını ve bayrağını seven insanlar olduklarını belirten Nesrin Aksungur, koltuk sevdasının olmadığını da sözlerine eklerken, mahallesinden muhtar adayı olan tüm adaylara da başarılar diledi.

Nesrin Aksungur’un azaları ise şu isimlerden oluşuyor: “Cafer Bilge (Harita Mühendisi) Cemal Büzkaya (Karahacipliler Köyü Dernek Başkanı), Sevim Eker (Ev Hanımı), Onur Gobel (Üniversite Öğrencisi), Erdoğan Çeten (İmalatçı) ve Seydi Karadaban (Emekli)”

Editör: TE Bilisim