Umut Radyo’da yayınlanan Yaşam Koç’u Fuat Aykaç ve Meltem Danışman Çınar’ın hazırlayıp sunduğu “İnsan ve Yaşam” programına yaşamını Antalya’da sürdüren hemşerimiz Bioenerji Uzmanı Selma Melendiz konuk olarak katıldı.
Önceki gün yayınlanan program ilgiyle dinlendi. Bioenerji Uzmanı hemşerimiz Melendiz, bioenerjinin insanlara şifa veren ilahi bir ışık olduğunu söyledi. Melendiz, kendisinin bioenerji yaparken konsantrasyonun çok önemli olduğunu belirterek, bioenerji için talepte bulunan kişilerin hastalıklarını tespit edebildiğini, parapsikoloji ve metafizik eğitimleri bulunduğunu ifade etti.
Melendiz, bioenerjinin ülkemizde de tıpkı Rusya, Avusturalya ve dünyanın birçok yerinde olduğu gibi alternatif tıp olarak kullanıldığını dile getirdi. Böbrek, mide ya da psikolojik rahatsızlığı bulunan birçok insanın kendisine bioenerji için başvurduğunu söyleyen Selma Melendiz, kişinin fiziksel sorunlarını tespit edebildiğini ve bundan şifa bulduklarını söyledi. Fuat Aykaç Yaşam Koçluğu merkezinde kısa bir süre bioenerji terapileri düzenlediğini söyleyen Melendiz, özellikle çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere yönelik doğacak olan çocuğun cinsiyeti konusunda yardımcı olabildiğini kaydetti.
İşini sevgi ve aşkla yaptığını söyleyen Melendiz, fiziksel rahatsızlıklardan psikolojik problemlere birçok konuda terapi desteğinde bulunduğunu söyleyerek “Yüzde yüz garanti veriyorum kişinin doğacak olan çocuğunun cinsiyetinin belirlenmesi konusunda bioenerjimi kullanıyorum. Ve ultrasonda belli olmayan hamilelerin çocuklarının cinsiyetini biliyorum” dedi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim