Projenin kapanış töreni Anitta Otel’de gerçekleştirildi. Törene Vali Yardımcısı Savaş Tuncer, İl Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Haşim Eğer, İl Milli Eğimi Müdür Yardımcısı Kadir Söngüt, Devlet Tiyatrosu Müdürü İbrahim Yıldız, Emniyet Müdür yardımcıları ve aileleri ile çok sayıda emniyet mensubu katıldı.
Toplum Destekli Polislik Şubesi’nin düzenlediği kapanış yemeği ile “Bilinçli gençlik huzurlu gelecek” projesi tamamlandı. Kapanış töreninde konuşan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Dr. Ferhat Göktepe, emniyet teşkilatının halkı ve gençleri bilinçlendirmek ve kötü alışkanlıklardan kaçınmaları için gerçekleştirilen projeleri anlattı. Göktepe konuşmasında yapılan faaliyetler hakkında davetlileri bilgilendirirken, bu projeler aracılığıyla birçok insana ulaşıldığını belirtti.
Kapanış töreninde daha sonra engelli öğrenciler şarkı ve şiirler seslendirdi. Destek verildiğinde neler başarılabileceğini gösteren engelli öğrenciler Göktepe’ye teşekkür etti. Gösterilerin ve konuşmaların ardında program sona erdi.



(Yusuf ÇINAR)
Editör: TE Bilisim