CHP Mecitözü İlçe Başkanı Ahmet Bilgin, beraberinde İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Sami Aylar, Ali Erkul ve Mustafa Özcan ile birlikte Çorum İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. Mazbata törenine; CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ile İl Başkan Yardımcısı Güngör Atak da katıldı. Tüfekçi, Ahmet Bilgin ve ekibini tebrik ederek başarılar diledi. Tüfekçi, CHP’nin Türkiye’nin umudu olduğunu, son yerel seçimlerde büyük başarılara imza atan partinin iktidar yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirterek, “iktidar kurultayına hazırlanıyoruz. İlçe kongreleriyle belirlediğimiz yönetim kurulları, partiyi iktidara taşımakta önemli rol oylanacak. Yeni yönetim Mecitözü ve Çorum’a hayırlı olsun. Görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Mecitözü İlçe Başkanı Ahmet Bilgin ise birlik ve beraberlik içerisinde partinin başarısı için mücadele edeceklerini vurguladı.

Ahmet Bilgin başkanlığındaki ilçe yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: “Bayram Aydın, Sami Aylar, Arif Çördük, Ali Erkul, Kazım Erocağı, Mustafa Özcan, Levent Özdemir, Ali Özerdem, Coşkun Özcan, Sadık Yüksel”

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Osmancık İlçe Başkanlığına seçilen Sadık Eker ve yönetimi de mazbata alarak göreve resmen başladı. Sadık Eker başkanlığındaki Yönetim Kurulu asil üyeliklerine; Funda Akkuş, Mahmut Özhan Arslan, Yılmaz Doğan, Devrim Erol, Seda Işık ve Mustafa Karın seçildi. CHP İl Başkanı Tüfekçi, Sadık Eker ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarılar diledi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim