Adaylığı en son kesinleşen isim olan ancak adaylığı kesinleştikten sonra yaptığı çalışmalarla tanınan Dr. Bilgi Terlemezoğlu, Mahalli İdareler seçiminde 2 bin 804 oy aldı. Terlemezoğlu, seçimin ardından sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayarak Çorumlulara teşekkür etti.

Bilgi Terlemezoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi: “Değerli hemşehrilerim. Sandıkların belli bir kısmı açıldı. Sonuç beklediğim gibi çıkmadı. Halkımızın tercihine saygı duyuyorum ve kendimi tam anlatamadığımı düşünüyorum. Kazanana başarılar dilerim. Mega ve çılgın işlerden uzak kalmasını isterim. Projelerimi de izinsiz ve bana sormadan kullanabilir. İhtiyaç duyması halinde fikrimi alabilir.

Kazanan her zaman Çorum olsun. Bana oy veren güvenen seçmenlerime de çok teşekkür ederim ve verdiğiniz oy ile her zaman gurur duyacağım. Benim için 1 oy=100 000 oy demektir. Siz İYİ nin İYİ sini seçtiniz. Size bunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Kendinize İYİ bakınız. Elbet bir gün tekrar buluşuruz. Sizleri seviyorum. Selam ve saygılarımla...”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim