Erdem Göze bu kapsamda Gazi Caddesi, Vergi Dairesi yanı, 56 numarada bulunan 7 katlı Bilge Apart Kız Evleri binasının ön kısmını süit otel olarak dizayn ederek faaliyete soktu.
Bilge Süit Hotel, işletmeci Erdem Göze tarafından kahvaltılı bir toplantıyla basın mensuplarına tanıtıldı.
Dün gerçekleştirilen tanıtım kahvaltısına işletmeci Erdem Göze ve babası Ercan Göze’nin yanı sıra Bilge Süit Otel yöneticisi Mustafa Keçeci, Otel Müdürü Derya Bolcal ve Yurt Müdürü Hazal Yaman katıldı.
Yeni süit otel hakkında bilgiler veren Erdem Göze, Çorum’a ailelerin kalabileceği ev sıcaklığında bir mekân kazandırdıklarını belirterek, “İlimizde bu anlamda önemli bir boşluğu dolduracağımızı düşünüyoruz.” dedi.
10 yıldır Bilge Apart Kız Evleri olarak hizmet sunduklarını ve konaklama alanında ciddi bir deneyim kazandıklarını vurgulayan Erdem Göze, “Yurt faaliyetimiz yine devam edecek. Kız öğrencilerimiz artık binamızın arka bölümünden giriş yapacaklar. 7 katlı binamızın ön kısmına 14 süit oda tasarladık. Bu süit odalarımızın bir kısmı connection (bağlantılı), bir kısmı da stüdyo tipi olarak dizayn edildi. Apart yurdumuzla birlikte binamızdaki toplam oda sayımız 40’a ulaştı. Şimdilik görev yapan 16 çalışanımızın tümü, turizm ve konaklama tecrübesine sahip insanlar. Bundan böyle özellikle apart bölümümüzde konaklayan öğrencilerimizin ve çalışma hayatını Çorum’da sürdüren bayan konuklarımızın aileleri geldiğinde ayrı bir otel ihtiyacı duymalarına artık gerek kalmayacak. Öyle inanıyorum ki Çorum’a ev sıcaklığında modern bir mekân kazandırdık.” diye konuştu.
Basın mensuplarına bazı odaları da gezdiren işletmeci Erdem Göze, Bilge Süit Hotel’in resmî açılışının 20 Kasım Cuma günü, saat 13:30’da yapılacağını sözlerine ekledi.



(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim