Okul Müdürü Mustafa Güneysu’nun ev sahipliğindeki ziyarette konuşan Osman Bolluk, basın-yayın sektöründe yaşanan kalifiye eleman ihtiyacına dikkat çekti.
Halkın bilgilendirilmesi konusunda mühim bir kamu görevini yerine getiren yerel medyanın Çorum açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Bolluk, basın çalışanlarının mesleki gelişimini desteklemek amacıyla yeni bir proje hazırlığında olduklarını söyledi.
Medya sektöründeki sivil toplum kuruluşları ve eğitim camiasından paydaşları buluşturacak olan mesleki gelişim projesini işbirliği içinde hayata geçirmeyi arzu ettiğini anlatan BİK Şube Müdürü Bolluk, “Bu kapsamda iletişim alanında mesleki eğitim gören öğrencilerimizi de desteklemeyi planlıyoruz” dedi.
Mesleki eğitimin anlam ve öneminden bahseden Mustafa Güneysu ise “Okulumuzda iletişim, halkla ilişkiler, radyo ve televizyon alanlarında 100’ü aşkın öğrenciye mesleki eğitim veriyoruz” diye konuştu.
Milli Eğitim Müdürlüğü’nün onayı doğrultusunda öğrencilerinin gelişimleri konusunda çeşitli faaliyetler düzenlediklerini belirten Güneysu, mesleki eğitime verdiği değer ve destek nedeniyle BİK Şube Müdürü Bolluk’a teşekkür etti.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim