Beşir Derneği Şube Başkanı Mehmet Murat Beşikçioğlu, İslam medeniyetinin simgelerinden olan yardım vakfı aracılığı ile müminler arasındaki dayanışmaya vesile olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
Beşikçioğlu, “Peygamber Efendimizin “Bir kimse, bir mü’minden dünya sıkıntılarından birini giderirse, Allah da kıyamet gününde o mü’minin sıkıntılarından birini giderir. Bir kimse darda kalana kolaylık gösterirse, Allah da ona dünya ve âhirette kolaylık gösterir. Bir kimse, bir Müslümanın ayıbını örterse, Allah da onun dünya ve âhiretteki ayıplarını örter. Mü’min kul, din kardeşinin yardımında olduğu sürece, Allah da o kulun yardımındadır” hitabını kendisine şiar edinen, mümin kardeşini kendisine tercih eden kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Yaptıkları yardımların artarak devamını bekliyoruz” diye konuştu.
Varinli Caddesi No: 75’te bulunan mağazalarında dernek faaliyetlerini yürüttüklerini dile getiren Mehmet Murat Beşikcioğlu, “Her türlü ayni ve nakdi yardım kabul ediyoruz. Vatandaşlar 777 15 25 veya 0532 780 47 57 numaralı telefonlardan bizlere ulaşabilir, bu hayır kervanında yerinizi alabilirsiniz” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim