Bekir Özsaçmacı ve üç Milletvekili adayı dün de Gazi, İnönü ve Uğur Mumcu Caddeleri ile Kulaksız Sokak’ta bulunan işyerlerini ziyaret ederek esnaftan destek istediler.

Gittikleri hemen her yerde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Bekir Özsçamacı ve beraberindekiler, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in selâmlarını ilettikleri esnafa, iktidar olmaları hâlinde Çorum’a yapacakları hizmetler hakkında da bilgiler verdiler.

İl Başkanı Özsaçmacı ve milletvekili adayları, yeni kurulmuş ve ilk defa seçimlere girecek bir parti olmalarına rağmen İYİ Parti güneşinin Türkiye’nin ve Çorum’un her köşesinde ışıl ışıl parladığını belirterek, 24 Haziran’da ülkenin kaderinin ve geleceğinin değişmesi için herkesin İYİ Parti’ye oy vermesini istediler.

27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde İYİ Parti’nin iktidar, Meral Akşener’in ise Cumhurbaşkanı olması durumunda Türkiye’nin bütün sorunlarını 5 yıl içerisinde çözeceklerinin sözünü veren Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Arslan, “AKP’nin 16 yıllık iktidarı boyunca yapamadıklarını biz İYİ Parti olarak yapacağız.” dedi.

İYİ Parti’nin insanı merkez aldığını vurgulayan Arslan, “Sizlerin desteği ile iktidar olacağız. Ülkemizi, Çorum’umuzu daha yaşanabilir, daha güvenilir bir hâle getireceğiz. Biz siyasetimizi ahlâk ve dürüstlük üzerine kuracağız.” ifadelerini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim