Bağımsız Türkiye Partisi adayları Alaca esnafını ve pazar yerlerini ziyaret ettiler.
Çalışmalara BTP Çorum Milletvekili Adayları Av. Mustafa Pak, Şaban Demir, Abdullah Şahin ve Ahmet Öztürk’ün yanı sıra teşkilat yönetici ve üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri de katıldı.
Çorum milletvekili adayı Av.Mustafa Pak ziyaretlerinde “Milli Ekonomi Modeli” vurgusu yaparak BTP’nin ortaya çıkardığı ülkenin kaynaklarını anlattı. Asgari ücreti 5.000 TL yaptıklarında hem pazar esnafının, hem tüketicinin sorunlarının kalmayacağını belirten Pak, “Prof.Dr. Haydar Baş’ ın iktidarında halkımız pazara geldiğinde hiç düşünmeden, hesap yapmadan kaliteli ürün tüketecek, pazara hormonlu ürün girmeyecek, meyveyi sebzeyi gramla almayacak” dedi. Pazar esnafının da pazara getirdiği ürünü tüketmiş olarak evine huzurla gideceğini ifade etti.
Av.Mustafa Pak, esnafla görüşmelerinde de, 5 bin liralık asgari ücretin sadece bin lirasını işverenin vereceğini,üzerini devletin sübvanse edeceğini anlatarak, 3 katrilyon dolarlık yer altı kaynağının her yıl 2 trilyon dolarlık kısmının devlet-millet işbirliğinde işletileceğini söyledi.
Editör: TE Bilisim