Milletvekili Ceylan, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, tüm Çorumluların ve İslam Aleminin kandilini kutladı.

Berat Kandili'nin her türlü, kötülük, haksızlık ve adaletsizlikten uzak kalmayı öğrettiğini ifade eden Ceylan, bu gecenin yenilenme, arınma, muhasebe yapma gecesi olduğunu kaydetti. Ceylan, "Berat gecesi her birimiz için birer, tefekkür, tezekkür ve yenilenme gecesidir" dedi.

Milletvekili Ceylan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Berat Kandili; günahların affı ve kulların temize çıkarılması için büyük bir fırsattır. Bu gibi geceler hem Müslümanların karşılaştıkları ağır ve çekilmez acılardan kurtulma yolları hakkında düşünme hem de zaman zaman yersiz ve temelsiz hedefler adına Müslümanların birbirlerine reva gördükleri sıkıntıları sorgulama ve gündelik hayatın akışı içinde insana varlığını yeniden gözden geçirme, muhasebe ve tefekkür etme imkânları kazandıran fırsat olarak değerlendirilmesi gerekmektedir.

Bu mübarek gecenin; kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diler, tüm hemşerilerimiz için, vatanımız, milletimiz, devletimiz ve tüm İslam alemi için kardeş kavgasının ve savaşların son bulması için hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ederim. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmesine vesile olan bu mübarek Berat Kandilinizi kutlar, tüm hemşerilerime selam ve saygılarımı sunarım."

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim