Kandan ve kinden beslenen canavarların kişisel hırs ve çıkarları uğruna tüm memleketi ve kendi “değerleri” dışındaki herkesi fedaya hazır açgözlülerin ve kaostan beslenen iç ve dış mihrakların durmak bilmeyen kanlı eylemleri devam ettikçe hüznün de arttığını vurgulayan Yücel, mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Aylardır devam eden bu ve benzeri saldırılar, birlik ve beraberlik içinde huzurlu bir hayat sürmek isteyen milyonlara, Cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıkmak isteyen aziz milletimizin her bir ferdine karşı yapılmıştır.
Benzer acılar artık yaşanmasın diyoruz, bunun için devlet ve hükümet yetkilileri ile etkin siyasi aktörlerden yaşanan karanlık saldırıları bir an önce aydınlatmak üzere gerekli çalışmaları samimi ve şeffaf bir biçimde yapmaya, devletimizin bekasına, milletimizin huzur ve saadetine karşı düzenlenmiş hain saldırılarda ihmali olanlardan hesap sormaya davet ediyoruz.
Cennet vatanın dört bir yanında asker, polis ve sair vatandaşlarımızın şahsında “barış ve kardeşliğimizi hedef alan” kanlı terör saldırılarını, faillerini, gizli-açık, doğrudan-dolaylı destekçilerini kınıyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan (cc) rahmet, milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
Aziz milletimiz yüksek ferasetiyle, birlik ve beraberliğimizi zedeleyecek söylem ve eylemlere fırsat vermeyeceği gibi kin ve nefret strateji ve söylemleriyle halkımızı kutuplaştırmaya çalışanlara gerekli cevapları demokratik ortamlarda verecektir. Terörü ve terörden beslenenleri lanetliyoruz.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim