TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yeni yılın ülkemize huzur ve refah getirmesini, esnaf ve sanatkarımıza da, sorunlarının azaldığı ekonominin canlanması için kepenklerin açık kaldığı, tezgahların çalıştığı bir yıl olmasını diledi.
2016 yılının esnaf ve sanatkarların sorunlarının giderildiği, işsizliğin azaldığı, yatırımların çoğaldığı ve bol kazançlı bir yıl olmasını isteyen Palandöken, “2016 yılında esnafın kepenklerinin huzur içinde açık kalması en büyük dileğimizdir. Doğu ve Güneydoğu esnafımızın yaralarının sarılması, sıkıntıların atlatılması için krediye ulaşımın kolaylaştırılması, başta kadın ve gençler olmak üzere girişimciliği teşvik edecek reformların yapıldığı, daha huzurlu ve sorunların giderildiği bir ülke temennisinde bulunuyorum. Yani bu yıl ülkemizin atılım yılı olsun istiyoruz” dedi.
Palandöken, “Her zaman olduğu gibi yeni yılda da esnaf ve sanatkarlar olarak ülkemizin huzur ve istikrarının en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz. 2016 yılını atılım yapılan bir yıl olarak hatırlamak istiyoruz” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim