İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen etkinliğe Bem-Bir-Sen Genel Başkanı hemşehrimiz Mürsel Turbay, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Yusuf Şahinbaş, Memur-Sen İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Ahmet Saatcı, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Burhan Şahin, siyasi parti temsilcileri, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri ile Memur Sen'e bağlı sendikaların şube başkanları, sendika üyeleri ve aileleri katıldı.
Dayanışma ve kaynaşma yemeğine katılan BemBirSen üyelerine teşekkür eden Şahin, bu tür sosyal etkinliklerin daha kapsamlı şekilde yenilenmesini hedeflediklerini bildirdi.
Bem-Bir-Sen’in dünya çapında örgütlendiğini belirten ve bu gelişmelerin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen İl Genel Meclisi Kaya da düzenlenen etkinliğin birlik beraberliğe katkı sağlamasını temenni etti.
Sendikanın amaçlarını ve faaliyetlerini anlatan Genel Başkan Turbay ise çalışanların hak ve menfaatlerini korumak için sendikacılık faaliyetinde bulunmaya devam edeceklerini vurguladı.
Etkinlik konuşmalardan sonra davetlilere İskilip Dolması ikramıyla son buldu.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim