Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay geçtiğimiz hafta içinde bir çok kente giderek buradaki belediye ve özel idarelerle sosyal denge sözleşmelerine imza attı. Buna göre Mürsel Turbay geçtiğimiz günlerde Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Sakarya Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Eskişehir Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal, Beylikova Belediye Başkanı Özkan, Nevşehir Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan ile biraraya gelerek sosyal denge sözleşmesi imzaladı.

Belediye Başkanları törenlerde işçi ve memurlarına ortaya koydukları emek için teşekkür ederek sosyal denge sözleşmeleri ile durumlarının iyileştirilmesinin kendilerini de mutlu ettiğini dile getirdi.

Sendika olarak çok önemli çalışmalar yaptıklarını anlatan Bem-Bir-Sen Genel Başkanı hemşehrimiz Turbay ise SDS imza törenlerinde yaptığı konuşmalarda “Biliyoruz ki güçlü bir devlet olmak zorundayız. Bu konuda üzerimize düşen sorumlulukları biliyoruz. Türkiye’deki gelişmelere olumsuz gözle bakan yurt dışındaki kurumlara bizim gözümüzden ülkemizin menfaatlerini gözeterek objektif biçimde ön yargılarını kırmaya çalışıyoruz.

Sendika olarak özellikle yerelde yaptığımız işin en iyisini, en güzelini yapmaya çalışıyoruz. Başta başkanlarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Her geçen yıl sendikamız ve ülkemiz bir adım daha ileri gidecek. Belediyelerde çalışan arkadaşlarımızla ilgili sosyal denge sözleşmesinin imza törenini gerçekleştirdik. Belediye çalışanlarına karşı başkanlarımızın tutumunu takdir ediyor verdiğiniz desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz sözleşmenin de hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

(İHA)

Editör: TE Bilisim