Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Taşeron işçimiz, kadrolu işçimizle ve memurumuzla hepimiz bir aileyiz. Şehrimize hizmet etmek için hep birlikte gayret ediyoruz. Personelimizin çalışma ortamını ve yaşam koşullarını iyileştirmek için elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. Yeni belediye hizmet binamızda da personelimizin çalışma ortamı çok daha iyi olacak. Ziyaretlerinden dolayı sendika yönetimine teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.
Bem-Bir-Sen Çorum Şube Başkanı Burhan Şahin ziyarette yaptığı konuşmada, “Bem-Bir-Sen olarak hizmet sendikacılığı yapıyoruz. İnsanların haklarını almaları için çaba gösteriyoruz. Siz Çorum'un çehresini değiştirdiğiniz gibi Belediye'nin de çehresini değiştirdiniz. Belediye içerisinde çalışma arkadaşlarımızın çalışma koşullarını en güzel şekilde yeniden dizayn ettiniz. Memur personelimiz ile yaptığınız sosyal denge sözleşmesi ile de yüzümüz bir kez daha güldü” dedi.
Şahin, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün sendikalara verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, şube yönetimi ve Kadın Kolları üyeleri ile birlikte Başkan Külcü'ye çini işlemeli ibrik hediye etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim