Çorum Belediyesi tarafından terör mağduru vatandaşlar ile teröristlere karşı yapılan operasyonlara katılan güvenlik güçlerine yönelik hazırlanan hediye paketleri teslim edildi. Sosyal Yardım İşleri Müdürü Cengiz Özkader başkanlığındaki heyet, hediye paketlerini Mardin’de Nusaybin ve Yeşilli’de ilgililere teslim etti.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, terör mağdurlarının ve operasyona katılan asker ve polisin yanında yer aldıklarını göstermek için hediye TIR’larını bölgeye gönderdiklerini vurguladı. Çorum’dan dualarla uğurladıkları 2 TIR ve 4 kamyon gıda, giysi ve kırtasiye malzemesini Nusaybin ve Yeşilli’ye sağ salim ulaştırdıklarını belirten Başkan Külcü, gıda hediyelerinin ulaştırılması konusunda emeği geçen tüm personele teşekkür etti.

MARDİN HALKINDAN ÇORUM’A TEŞEKKÜR
Çorum Belediyesi tarafından hazırlanan gıda paketleri terör mağduru aileler ile operasyona katılan asker ve polislere teslim edilirken, paketleri teslim alan aileler Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Çorum halkına teşekkür ettiler.
AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Demir, Nusaybin Kaymakamı Murat Sarı,
Nusaybin İlçe Emniyet Müdürü Kadir Şen, Çorum’un kardeş şehri Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir yaptıkları açıklama ile kendilerini unutmayan başta Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Çorum halkı olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti.
Çorum Belediyesi’nin hediyeleri ayrıca Mardin yerel basınında da geniş yer buldu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim