Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen kültür sanat etkinliklerinde Çorumlular şiire doyacak. Ünlü şairlerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Şiir Gecesi: Şiirle Yaşamak adlı program bugün saat 19.30’da Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek. Sunuculuğunu da şair Emel Demirezen’in yapacağı gecede ülkenin önemli şairleri şiirlerini Çorum halkı için okuyacak.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, kültür, sanat ve edebiyata yön veren programlar düzenlediklerini belirterek Şiir Gecesi’nin de yoğun ilgi göreceğine inandığını söyledi. Gül, Nurullah Genç, Mustafa Özçelik, Arif Ay, Müştehir Karakaya, Özcan Ünlü ve Nuray Alper gibi isimlerin şiir severlerle buluşacağını kaydetti.

Geceye tüm Çorumluları davet ederek usta şairlerin ayrıca öğrencilerle de buluşacağını anlatan Gül, Nurullah Genç’in Sosyal Bilimler Lisesi’nde, Arif Ay’ın Atatürk Anadolu Lisesi’nde, Mustafa Özçelik’in Başöğretmen Anadolu Lisesi’nde, Müştehir Karakaya’nın Prof. Dr. Hayreddin Karaman İHL’de, Nuray Alper’in Mukadder Akaydın Anadolu Lisesi’nde, Özcan Ünlü’nün Erol Olçok Anadolu İHL’de ve Emel Demirezen’in ise Mehmetçik Anadolu Lisesi’nde programlara katılacağını bildirdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim