Tesisin açılışına Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, Belediye birim amirleri ve davetliler katıldı.

Törende ilk konuşmayı yapan Kunduzhan Mahallesi Muhtarı Kadir Akçal, belediyenin mahallelerine son yıllarda yaptığı hizmetleri anlatarak Başkan Gül ve ekibine teşekkür etti.

Kunduzhan Mahallesi’nde İskilip yolu üzerinde 3 ana binadan oluşan toplamda 25 bin 987 metrekarelik alana yapılan tesislerin açılışında konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akar ise Belediye hizmetlerinin Çorum’un tamamında göz doldurduğunu dile getirerek, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Gül ve ekibini tebrik etti. Akar, Belediye’nin sadece merkez değil ilçelerde de önemli hizmetler götürdüğünü, AK Parti Belediyeciliğinin olduğu yerlerde bu hizmetlerin süreceğini sözlerine ekledi.

Çorum’un tek Vali Yardımcısı olduğunu hatırlatarak Belediye’nin kentte yaşayan herkes için çalıştığını belirten Vali Yardımcısı Recep Yüksel ise “Vatandaş belediye hizmetlerinden genel olarak memnun. Bize gelen teklif, öneri ve az sayıda şikâyetten bunu anlıyoruz. Devletin kıt imkanları ile Belediyelere sağladığı ödeneklerin en verimli ve yararlı şekilde kullanılması, azın çok edilmesi ile böyle güzel hizmetlerin yapılmasına vesile olunuyor. Çorum’da da bu kaynakların verimli kullandığı göze çarpıyor. Çeşitli bölgelerde dağınık olarak verilen hizmetlerin 25 dönüm alanda tek elden yürütülecek olması önemli. Bunlar için karar vermek, kaynakları etkin kullanmak için gerekli iradeyi gösteren Belediye yöneticilerini kutluyorum” dedi.

Belediye Başkanı Gül de yaptığı konuşmada bu tesis başta olmak üzere diğer 100 yatırımdan 80’inin tamamlandığını, kalan 20 tanesinin yıl sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek konuklara ikramda bulunuldu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim