Geldi’ye ilçe ziyaretlerinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Tuzcu eşlik etti.Ayrıca ilçe ziyaretlerinde ilçe başkanları ve ilçe yerel yönetimler başkanları ve belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.

İl ve ilçe ziyaretlerinde bulunan Mehmet Geldi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının faaliyetleri kapsamında Karadeniz Bölge Sorumlusu olarak ziyaretlerde bulunduğunu belirtti.

Ziyaretlerin akabinde AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ile bir araya gelen Geldi, iki günlük ziyaret programı içerisinde AK Belediyelerinin göreve geldikleri günden bu yana milletimiz için yapılan hizmetler ve çalışmaları hakkında bilgi alıp yerinde incelemelerde bulunduğunu, belediye çalışmalarıyla ilgili istişare edildiğini söyledi.

AK Parti'nin, milleti hizmetle buluşturmaya devam edeceğini belirten Mehmet Geldi, “Yerel Yönetimler Başkanlığımızca şu an 7 bölgede ziyaretlerde bulunuyoruz. Ben, Karadeniz bölge sorumlusu olarak 135 büyükşehir, il ve ilçe belediyemize ziyaretlerde bulunacağım. Nüfusu 50 binin üzerindeki ilçelerde anket değerlendirmesi yapıyoruz, kurumsal performanslara bakıyoruz. Belediye hizmetlerini, başkanlarımızın makamlarını yerinde görüyoruz. Yeni hizmetler üretme, çalışmaları daha verimli hale getirme amacıyla bilgi ve tecrübe paylaşımlarında bulunuyoruz. Amacımız belediyelerimizin hizmet alanlarını, ne tür problemlerle karşılaşıldığını görmek ve çözümler noktasında istişareler yapıp daha sağlıklı işler yapılmasını sağlamaktır. İnşallah hizmetlerin verimi noktasında daha güzel çalışmalar devam edecek. Bizler de bu çalışmalara katkı sunmaya devam edeceğiz ”dedi.

Kasım ayı sonu itibarıyla teşkilat gezilerini bitirmeyi hedeflendiğini kaydeden Geldi, AK Parti Genel Merkezi’nin yerel yönetimlerle ilgili faaliyetlerinin süreceğini ifade etti.

KARADAĞ’DAN TEŞEKKÜR

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ da ziyaretlerden dolayı teşekkür etti. Ak Parti teşkilatlarının ve Belediyelerinin durağan bir yapıya sahip olmadığını, milletinin refah seviyesini artırmak için hem teşkilatlar hem de belediyeler olarak gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Karadağ, yapılan bu hizmetler milletin yaşam kalitesini ve standardını yükseltmek yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalıştıklarını belirtti.

AK Belediyecilik ile il ve ilçelerin çehresinin değiştiğini, bunun en güzel örneklerini yerel yönetimlerde hayata geçirdiği hizmetler neticesinde gördüklerini ve bunu belediye ile teşkilatın bütünlük içinde hareket etmesi neticesinde başarıldığını anlatan Karadağ, parti disiplinine ve amacına uygun hareket edildiğini, millete hizmet için 2001 yılında çıktıkları bu kutlu yürüyüşe yine milletin desteğiyle 16 yıldır devam ettiklerini kaydetti.

“AK Parti 15 yıl sonra bugün de aynı aşkla, milletimizin teveccühü ile Türkiye için çalışmalarına devam ediyor” diyen Karadağ, partilerinin iktidara gelmesi ve bugüne kadar yapılan çalışmalara katkı sağlayanlara teşekkür etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim