Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, peyzaj çalışmaları ile şehrin görüntüsünün değiştiğini, baharın gelmesi ile birlikte diktikleri çiçeklerin rengârenk açmaya başladığını söyledi. 2009 yılından beri yaptıkları projelerle Çorum’u adından söz ettiren bir kent haline getirdiklerini belirten Başkan Külcü, Çorum’un bu güzelliklerinin fotoğraf sanatçılarının gözünden anlatılacağını söyledi.

Her yıl binlerce lale soğanı diktiklerini, Çorum’un değişik bölgelerine bu yıl da 300 bin lale soğanı diktiklerini söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Kış aylarında dikimi yapılan lale soğanları bahar aylarının gelmesi ile şehrimizi bambaşka bir havaya bürüdü. Bizler de hem bu güzelliklerin kalıcı hale gelmesi, hem daha fazla hemşehrimizin görmesi hem de fotoğraf sanatına ve sanatçılarına katkı sağlamak amacıyla bir fotoğraf yarışması düzenliyoruz. En güzel lale ve Çorum fotoğrafını çeken fotoğrafçılarımızı ödüllendireceğiz” dedi.

Yarışmayla ilgili detaylı bilgiye corum.bel.tr ve corumfk.com adreslerinden ve Çorum Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Biriminden ulaşılabileceğini söyleyen Başkan Külcü, son başvuru tarihi 12 Mayıs 2017 Cuma günü olan yarışmaya tüm fotoğraf sanatçılarını davet etti.

BÜYÜK ÖDÜL 5000 TL

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen Lale ve Çorum fotoğraf yarışmasında dereceye girenleri büyük ödüller bekliyor.

Yarışmada birinci olacak fotoğrafın sahibine 5000 TL ödül verilecek. İkincilik ödülü 4000 TL, üçüncülük ödülü ise 3000 TL olacak. Yarışmada mansiyon ödülleri de verilecek.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim