Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün düzenlediği buluşma dün Anitta Otel’de gerçekleştirildi. Çorum Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar ve Türkiye genelinde AKP iktidarında yapılan büyük projelerin kısa filmlerinin gösteriminin yapıldığı buluşmaya Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AKP Çorum milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AKP Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Turhan Candan, Alper Zahir, Belediye birim amirleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.
Yemekte konuşan Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Hacı Koca, kendilerine bu buluşma imkanını sağlayan Başkan Külcü’ye teşekkür etti. Koca, Başkan Külcü’nün ilimize yönelik hizmetlerini takdirle takip ettiklerini de vurguladı.
Daha sonra söz alan Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Abdulkadir Erdoğan ise Başkan Külcü’nün bugüne kadar tüm mahalle muhtarlarının yanında olduğunu dile getirerek hem kendisine hem de ekibine teşekkür ettiklerini ifade etti.
Belediye Başkanı Külcü ve Milletvekili Uslu da muhtarların gününü kutlayarak yaptıkları konuşmadan sonra yemek Külcü’ye Hacı Koca ve Abdulkadir Erdoğan’ın verdiği hediyelerle devam etti. Yemek sonunda ise salondan çıkan muhtarları tek tek uğurlayan Başkan Külcü, onlara günün anısına küçük birer hediye verdi.



(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim