Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, AK Parti il, merkez ilçe ve gençlik kolları teşkilatı ve çok sayıda mahallelinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da mahalle iftarları ile gönül sofraları kurduklarını söyledi.

Mimar Sinan Mahalle sakinlerinin iftara gösterdiği ilgiden memnun olduğunu belirten Başkan Külcü, “Mimar Sinan mahalle sakinlerimiz geçen sene olduğu gibi bu sene de muhteşem bir coşku içerisinde ev sahipliği yaparak bizleri ağırlıyor” dedi.

MİMAR SİNAN’A KUR’AN KURSU VE TOPLU KONUT MÜJDESİ

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi’nin çalışmalarının şehrin her yerinde olduğunu vurgulayarak “Şehrimizin hangi mahallesine, hangisi sokağına giderseniz gidin orada Çorum Belediyesinin bir hizmetini, bir eserini görüyorsunuz. Mimar Sinan Mahallemizde de bu böyle. Yollarına, parklarına, kadın kültür merkezine bir bakın, her geçen gün yapılan hizmetlerle mahallemiz daha da güzelleşiyor” dedi.

Yaptığı konuşmada Mimar Sinan’a Kur’an kursu ve toplu konut müjdesi veren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Mimar Sinan Camii’nin hemen yanında 5-6 yaşlarındaki çocuklarımızın dini ve değerler eğitimizi görecekleri kreş, üzerinde de hanım kardeşlerimiz için bir Kur’an kursunun yapımına inşallah temmuz ayı içerisinde başlayacağız. Bir diğeri de Kırklar sitesinin karşısında 230 dönümlük bir araziyi çeşitli yöntemlerle Belediyemize kazandırdık. Orada inşallah büyük bir toplu konut projesine 3-4 ay içerisinde başlayacağız. 2 bin konut ve 7-8 bin nüfusu Mimar Sinan mahallemize getirmiş olacağız.” dedi ve bu projelerin Mimar Sinan Mahallesine ve Çorum’a hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ da yaptığı konuşmada Türkiye’nin yüklendiği misyon gereği dünya Müslümanlarına yardım ettiğini belirterek Türkiye’nin hiçbir zulme duyarsız kalamayacağını dile getirdi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ise mahalle iftarlarını düzenleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim