Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü ile birlikte Başkan Yardımcılarının eşlerinin de katıldığı programda yaşlılar unutulmadı. Huzurevi sakinleri tarafından oluşturulan el sanatları sergisini gezerek eserler hakkında çalışmaları hakkında el sanatları öğretmeni Pelin Kalelioğlu'ndan bilgiler alan Hatice Külcü yaşlılarla tek tek yakından ilgilendi. Hatice Külcü, günün anısına huzurevi sakinlerine hediyeler takdim etti.

“Bizlerin dua hazinesi, ulu çınarlarımız olan sizlersiniz” diyen Hatice Külcü, “Toprağın en derinlerinde kökleri olan ama umuda, gökyüzüne güneşe uzanan merhametini şefkatini üzerimizden eksik etmeyen annelerimiz ve babalarımızsınız. Geçmişini hatırlamayan geleceği olmaz. Sizler bizlerin bir taraftan geçmişi, bir taraftan tecrübelerini aktaran bilgi ve tarih hazinemizsiniz. Arkamızda dimdik duran kalelerimiz ve sığınacağımız limanımızsınız. Sizlerin hoşnutluğu bizler için çık kıymetli. Devletimizin sıcak çatısı altında herşeyden memnun şekilde burada kalıyorsunuz. Burada çalışan tüm personeli bu özverili çalışmalarından dolayı kutluyor teşekkür ediyorum. Allah devletimize zeval vermesin. Vatanımıza göz dikenlere fırsat vermesin. Huzurumuz her daim yerinde olsun” diye konuştu.

Yaşlılar doyasıya eğlendi

ATAMAN Müzik Grubu'nun seslendirdiği halk müziği, sanat müziği ve ilahilere yaşlıları kimiz zaman duygulu anlar yaşattı kimi zaman ise coşturdu.

Kamile-Hacı Ahmet Akdağ Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan Nazan Aydemir ve Sefer Doğan söylediği şarkılar ve Mehmet Savur flütü ile resitali gelen misafirleri kendilerine hayran bıraktı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim