Çorum Belediyesi, abonelerinin memnuniyetini en yüksek seviyede tutabilmek ve kusursuz hizmet vermek adına alternatif uygulamaları faaliyete geçiriyor.

Faturamatik Ödeme Kuruluşu A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Halil Avara, Faturamatik Ödeme Kuruluşu A.Ş. Pazarlama Yöneticisi Yıldırım Cemil Yüksel, Elatek Bilişim Teknolojileri Turizm San . ve Tic.Ltd Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Gazi Uyar, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu’nu ziyaret ederek anlaşma sözleşmesi imzaladı.

“Vatandaşların Çorum Belediyesi’ne olan borçlarını ödemek için daha önceden faaliyete geçirdiği e-belediyecilik hizmetleri ve bankalar aracılığı ile ödemeler modern usullerle yapılıyor” diyen Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, “Şimdi ise akıllı (kartlı) sayaçlara kontör yükleme sadece Belediye veznelerinde yapılabildiğinden mesai saatleri harici yükleme yapılamıyordu. Bunu ortadan kaldırmak için Faturamatik Ödeme Kuruluşu ile anlaşma imzaladık. Şehrimizde 68 deme noktası bulunan Faturamatik Tahsilat Merkezi vasıtası ile akıllı (kartlı) sayaçlara yükleme yapabilme imkânı sağlamış oluyoruz. Ayrıca bu noktalarda su faturaları ödemesi de yapılabilecektir” dedi.

“Vatandaşlarımız zamanlarını en iyi şekilde kullanmaları için belediyemiz veznelerine gelmeden buralardan da işlem ücreti karşılığı ödemelerini yapabilecekler” diyen Yabacıoğlu, “Saat 17.00 mesai bitiminden sonra ve hafta sonu dâhil açık olacak. Bazı noktalarda ise 24 saat yükleme ve tahsilat yapılabilecek” dedi.

Ziyarette, Çorum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Reyhan Kuşçu ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Su Abone Sorumlusu Hasan Yılmaz da hazır bulundu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim