Belediye Gençlik Merkezlerinde, Kültürpark’ta ve Devlet Tiyatro Salonu’nda devam eden etkinliklere çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Havanın soğuk olmasına rağmen Kültürpark’taki etkinliklere, Gençlik Merkezleri ve Devlet Tiyatro Salonu’ndaki gösterilere ilgi çok yoğun oldu.
Özellikle uzun balonları kullanarak görsel şölene dönüştüren, balonlardan her türlü şekli yapabilen Balonların Efendisi olarak anılan Mehmet Mahmut Erdem, DTS’yi dolduran yüzlerce çocuğa keyifli bir gösteri sundu. Gösteri öncesi kendisinin de Çorumlu olduğunu söyleyen Erdem, balon katlama sanatı hakkında kısa bir bilgi verdi. Balondan yaptığı figürleri salonda bulunan çocuklara hediye eden Erdem, gösterisinin sonunda çocuklar tarafından coşkuyla alkışlandı. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, gösteri sonunda Mehmet Mahmut Erdem’e gösterisi nedeniyle teşekkür etti.
Öte yandan Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri de hayli yoğun bir gün yaşadı. Çocukların akınına uğrayan gençlik merkezlerinde çocuklara özel etkinlikler yapıldı. Duvar boyama, halat çekme, Hacivat karagöz orta oyunu ve kendileri için düzenlenen birçok farklı etkinlikte gönüllerince eğlenen gençler kendilerine sunulan imkânlar nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.
Çorum Belediyesi ayrıca 23 Nisan nedeniyle Kültür Park’ta kurulan “Eğlence Parkı”ndaki eğlencelere çocuklar soğuk havaya rağmen yoğun ilgi gösterdi. 25 Nisan’a kadar açık kalacak olan Eğlence Parkı’na gelen çocuklara Çorum Belediyesi tarafından sürpriz hediyeler de veriliyor. Çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikramında da bulunuluyor. Belediye Başkanı Yardımcısı Zeki Gül, tüm çocukları Belediye tarafından düzenlenecek olan 23 Nisan etkinliklerine davet etti.








(Çorum Belediyesi)
Editör: TE Bilisim