Çorum Belediyesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği atık pil toplama kampanyası ile bu yıl da okulları ödüllendirdi. Kampanyaya katılan 90 okul arasında en çok atık pil toplayan öğrenciler ve okullara çeşitli hediyeler verildi.
Temizlik İşleri Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programa Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Temizlik İşleri Müdürü İdris Özyılmaz, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Program öncesi kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum’un temizlikte marka bir şehir olduğunu ve bu unvanını pekiştirmek için her türlü gayreti gösterdiklerini ifade etti.
Temiz bir Çorum için sadece şehri temizlemediklerini aynı zamanda sağlıklı bir çevre için okullarla işbirliği yaptıklarının altını çizen Başkan Külcü, “Yaşanabilir bir Çorum, yaşanabilir bir Türkiye için bundan sonra da her türlü gayreti göstereceğiz. Çorum’u temiz bir şekilde geleceğe taşıyacağız. Atık pil toplama kampanyamıza katkı sağlayan tüm okullarımıza, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra düzenlenen ödül töreni ile en çok atık pil toplayan Bahçelievler İlkokulu’na yazıcı, Mimar Sinan İlkokulu’na spor seti, İstiklal İlkokulu’na da satranç seti hediye edildi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim