Akşemeddin Camii’nde yatsı namazı sonrasında vatandaşların kandilini kutlayan Belediye Başkanı Zeki Gül, kandil simidi ikramında bulundu.

“Çorum Belediyesi olarak şehrimizdeki bütün camilerimizde Regaip Kandili dolayısıyla 40 bin paket kandil simidini hemşehrilerimize dağıtıyoruz” diyen Belediye Başkanı Zeki Gül, “Daha önceki kandillerde lokum dağıtıyorduk. Halk Ekmek Fabrikamızın faaliyete geçmesi ile birlikte kandil simidi üretimine de başladık. Bundan sonra kandillerimizde kandil simidi dağıtacağız” dedi.

Gül, “Recep, Şaban ve Ramazan aylarının habercisi olan Regaip Kandilini idrak ederek bir kez daha üç aylara ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Mübarek günler içerisinde farklı bir öneme sahip, Ramazan ayının müjdeleyicisi olan Regaip Kandilinin tüm hemşerilerime ve Müslüman alemine bereket, huzur, sağlık getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Kandil simidini alan vatandaşlar Başkan Gül’e teşekkür ederek, böyle özel günlerde geleneklerin yaşatılıyor olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim