Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 26 Eylül Pazartesi günü Çorum Belediyesi Sanat Galerisi’nde saat 16.00 açılacak olan sergi 8 Ekim tarihine kadar açık kalacak.
Darbe girişimin Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en hain girişim olduğunu belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bu hain girişimi asla unutmayacaklarını ve Türk halkına da unutturmayacaklarını söyledi. Çorum Belediyesi olarak açacakları fotoğraf sergisi ile Türkiye’nin dört bir yanında AA fotoğraf muhabirleri tarafından çekilen unutulmaz fotoğraf karelerini Çorum halkıyla buluşturacaklarını ifade eden Külcü, bu önemli sergiye tüm Çorum halkını davet etti.
Çorum Fotoğraf Kulübü Derneği (ÇFK) de ilimizdeki mitinglerde çekilen fotoğraflarla sergide yer alacak. Darbe girişimi sonrasında 27 gün boyunca Çorum Belediyesi öncülüğünde Çorum’daki tüm sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, dernekler, vakıflar ve vatandaşların destek verdiği demokrasi mitinglerinde ÇFK’ya üye fotoğrafçıların çektiği fotoğraflar da sergide Çorum halkının beğenisine sunulacak.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim