Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 15 Temmuz’un Türkiye’nin demokrasi tarihinde kara bir leke olarak yer alacağını belirterek o kara günde ülkesini savunan kahraman şehitleri bu millettin asla unutmayacağını söyledi.
15 Temmuz’da canlarını vermekten çekinmeden tank, helikopter ve çok sayıda ağır silaha karşı vücudunu siper eden kahraman şehitler için 2 Kasım Çarşamba günü Devlet Tiyatro Salonu’nda saat 19.45’te anma programı düzenleyerek ve dua edeceklerini belirten Başkan Külcü, “Bu millet 15 Temmuz’a asla unutmayacak. Ülkemizin birliğine beraberliğine kast edenleri, halkına düşmanca silah doğrultanları asla unutmayacak. Biz de yapacağımız bu tür programlarla hafızalarımızı tazeleyeceğiz. Bir yandan da 15 Temmuz şehitlerimizi dualarımızla, hayırla yâd edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi bu özel programa davet ediyorum” dedi.
Erzincanlı, “30 Kuş” şiirini canlı okuyacak
Ünlü şiir yorumcusu Dursun Ali Erzincanlı, 15 Temmuz hain darbe kalkışmasına karşı canını ortaya koyarak Özel Harekat Komutanlığı’na girmeye çalışan darbeci generali alnından vuran ve sonra şehit düşen 15 Temmuz’un simge ismi Ömer Halisdemir için yazdığı şiiri canlı okuyacak.
(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim