Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun ile birlikte çalışma yapılan yerleri gezen Başkan Külcü, şehrin dört bir yanında tretuvar ve kaldırım çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini vurguladı.

Osmancık Caddesi, Cemilbey Caddesi, Bahabey Caddesi gibi önemli caddelerde de yoğun bir şekilde çalışmaların devam ettiğini ifade eden Külcü, “Geçmiş yıllarda ortalama 100 bin metrekare civarında tretuvar çalışması yapıyorken 2017 yılında 250 bin metrekare civarında tretuvar çalışması yaptık. Önemli caddelerimizde de çalışmalar yaptık. Bu yerler halkımızın yoğunlukla kullandığı alanlar. Ara sokaklar, küçük caddeler ve göz önünde olmayan yerlerdeki sorunları da, yılların ihmalini de ortadan kaldırmak adına çok ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Kar kış olmadan nereye yetişebiliyorsak, nerenin sorununu giderebiliyorsak oraların sorununu gidererek yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Göreve başladıkları 2009 yılından beri 1 milyon 44 bin metrekare tretuvar çalışması yaptıklarının altını çizen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, tretuvar çalışmalarında kent estetiğini de öne çıkardıklarını ifade etti. Külcü, “Ayağımızı sadece çamurdan, topraktan koruyacak sert zeminler, kaldırımlar yapmıyoruz. İşin estetiğini de konforunu da göz önünde bulundurarak nitelikle taşlar kullanıyoruz. Buradaki çalışmaların tamamlanmasından sonra şehrimize ayrı bir güzellik kattığını göreceğiz. Biz bu işleri yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yerleri kullanan vatandaşlarımız da çalışmalar bittiğinde bu işin güzelliğini mutluluğunu yaşayacaklar. Yapılan bütün işlerimizin güzel günlerde kullanılmasını şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun, Gülabibey Mahallesi’ne yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Külcü’ye teşekkür etti. Gülabibey’in önceki yıllarda olduğu gibi 2017 yılında da pastadan payını fazlasıyla aldığını kaydeden Hikmet Durgun, “İmkanlar dâhilinde Bağcılar, Hasan Paşa Sokaklar, Vatan Caddesi ve Vatan Sokakların bir kısmı Nurettinbey Cadde ve Sokaklarda tretuvar çalışması yapıldı. Fazlasıyla hizmetimizi alıyoruz. Bu vesileyle Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye ve ekibine mahallem adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim