Büyük Otel’de düzenlenen toplantıya; İl Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Tuzcu, İl Sekreteri Cemalettin Polattaş, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İlçe Belediye Başkanları Muhammet Esat Eyvaz, Ekrem Ünlü, Osman Tangazoğlu, Mustafa Aydın, Recep Çatma, Zeki Şen, Taner İspir, Hamza Karataş, Remzi Torun ve Düvenci Belde Belediye Başkanı Necmettin Yalçın hazır bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Karadağ yaptığı konuşmada göreve gelmeleri akabinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Konuşmasında ilk olarak parti teşkilatlanmasına değinen Karadağ, bir aylık kısa sürede yoğun bir çalışma temposu içine girdiklerini söyledi. İl Başkanlığı’na atandıktan sonra öncelik olarak teşkilat çalışmalarına ağırlık verdiklerinin altını çizen Karadağ, “Bilindiği üzere İl Başkanlığı yönetim kurulu çalışmalarımızı tamamlanmasının akabinde merkez ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları oluşumlarını tamamlamak üzereyiz. Parti teşkilatlarımızın oluşumlarını tamamlarken, bir yandan da ziyaretler, parti teşkilatımızın çalışmaları, genel anlamdaki açılışlar, il belediye başkanlığımızın faaliyetlerine katılımlar ve ilçe belediye başkanlıklarımızın faaliyetlerine kısmen de olsa katılımlar derken yoğun bir çalışma ayı geçirdik” dedi.

 “İSTİŞARE TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDECEK”

Yerel Yönetimler ve İl Başkanlığı olarak Belediye başkanlarıyla birlikte her ay periyodik olarak istişare toplantılarını gerçekleştireceklerini dile getiren İl Başkanı Karadağ, “Bu toplantılarımızda belediye ve teşkilat çalışmalarımız, belediyelerimizin arasındaki iş birliği çalışmaları, İl Başkanlığımızla il, ilçe ve belde belediye başkanlıklarımızın işbirlikleri ve Çorum’umuza neler yapılabilir bunların istişaresi yapılacaktır. Bu çerçevede belediye başkanlarımızdan gelen öneriler değerlendirilecektir. İlçelerimize yapılan ya da yapılabilecek faaliyetler anlamında il başkanlığımız, il belediye başkanlığımız ya da milletvekillerimiz neler yapabilir bunları öncelikli olarak değerlendireceğiz. Eğer bakanlıklar nezdinde ya da başbakanlık nezdinde bir girişimde bulunulması gerekiyorsa ilgili arkadaşlarımızla, vekillerimizle birlikte bunları çözmenin gayreti, içerisinde olacağız. Sayın Başbakanımızın da bu çerçeve de sizlere selamları var ve bu çalışmaların düzenli olarak ve tam bir işbirliği ve uyum içerisinde götürülmesi emri vardır” diye konuştu.

 “HAİN KALKIŞMAYI MİLLETİMİZİN DİK DURUŞU BERTARAF ETTİ”

Konuşmasının devamında hain FETÖ örgütü tarafından 15 Temmuz’da, milletimiz ve vatanımızın geleceğine karşı darbe girişimini değerlendiren Karadağ, “Milletimizin kararlı bir şekilde dik durması sonucu bu hain saldırı emeline ulaşamadan milletimizin tanklara, tüfeklere, toplara ve mermilere karşı göğsünü siper ederek ecdatları gibi ülkesini, vatanını, namusunu ve bayrağını savunmuştur. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde oldukça hiçbir güç bizleri yıkamaz. Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşında ve diğer ülkemiz geleceğine göz diken düşmanlarımıza karşı nasıl ülkemizi savunduysak bugünde ve yarında ülkemizi canımızla kanımızla savunmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz gecesi bunu bir kez daha tüm dünyaya gösterdik. 15 Temmuz gecesi yaşanan hain saldırıda ve ülkemizin doğusunda yaşanan saldırlar sonucu şehadet şerbetini içen milletimize ve güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim